Posizione ricercata:

Kompania HEXA shpk me seli ne Durres kerkon te punesoje:

* Operator te gjuhes Italiane (m/f)

Ofrojme:

* Page konkuruese – kontrate 6 orarshe 41.000 leke bruto dhe kontrate 8 orarshe 55.000 leke bruto 

* Ambjente pune moderne dhe komode
* Kontrate pune dhe siguracione te paguara nga kompania
* Mundesi rritje profesoinale
* Trajnim i paguar

Kerkojme:

* Njohuri te mire te gjuhes Italiane, ne shkrim dhe te folur (nuk ka nevoje per certifikate)
* Njohuri te perdorimit te kompjuterit, e-mailit dhe paketes office
* Etike komunikimi dhe sjellje e mire me klientet
* Eksperienca e mepareshme perben avantazh

Per te aplikuar ju lutem nisni CV-ne tuaj ne adresen e e-mailit o.metani@hexacredit.com, ose ne WhatsApp +355674032950

Candidati compilando il modulo: